Cadeautip: onze biologische puur natuur Extra Vergine Olijfolie

We hebben al veel mensen blij kunnen maken met zo’n mooie fles biologische Extra Vergine Olijfolie, rechtstreeks van onze eigen olijfbomen bij onze trullo in Puglia, Zuid-Italië. Voor wie ook nog graag zo’n fles wil, we hebben er nog enkele op voorraad!

Wij zijn echt een beetje ‘in d’n ollie’, op zijn Brabants gezegd. We zitten volop in het productieproces van vullen, etiketten plakken, foto’s van de trullo plakken en flesjes klaarmaken. Maar man man, wat vinden we het leuk. We zijn zo trots op onze olijfolie, van de olijven die we het afgelopen seizoen rijp hebben zien worden. En natuurlijk ook omdat ie gewoon heel lekker is. Het liefst zouden we iedereen mee willen nemen naar ons mooie plekje daar in Ceglie Messapica, ons stukje paradijs op aarde. Maar echt. Zo stil, zo vredig, zo eerlijk en puur. Voor wie toevallig ooit in de buurt is als wij daar ook zijn: kom gerust langs, om de olijven met eigen ogen te bekijken. Kun je mooi zien waar jouw flesje nou eigenlijk precies vandaan komt. Benvenuto!

Maar nu even terug naar de olie. Je kunt nog een flesje scoren als je wilt. Voor jezelf (ik zeg doen!), of als cadeau voor iemand die alles al heeft. Of die nog niet alles heeft, maar bij wie zo’n flesje wél heel welkom is. Hoe dan ook: bestellen is heel simpel: stuur een mailtje naar info@babbelkrabbels.nl en we spreken af hoe jij je bestelling in je bezit krijgt. Ophalen bij mij thuis in Nistelrode, of ik breng het bij je thuis voor 2 euro extra (binnen Bernheze en Uden). Voor een fles van 500 ml betaal je €12,50. En mét handig schenktuitje € 14,00. Geen geld voor wat je krijgt, dat vinden wij dus ook. Omdat we het zo fijn vinden om iedereen te laten meegenieten van dat kleine stukje geluk vanonder die warme zon. Want ja, dat proef je. Buon appetito!