Jeeeeej, mijn eigen blog-website!

Geplaatst op Facebook:

Vandaag gaat mijn blog over mijn blogs. Precies een jaar geleden plaatste ik mijn eerste blog. We zijn nu een jaar en 50 blogs verder, en ik merk dat het bereik groeit. Ik krijg steeds meer lezers en steeds meer leuke reacties, vaak gewoon op straat. Van mensen die ik niet persoonlijk ken, maar die me vertellen dat ze zo genieten van mijn blogs (echt waar, hoe leuk is dat?). Dat ze er zelfs naar uitkijken (ik verzin dit niet, maar het voelt bijna onbescheiden om het op te schrijven). Dat het hun dag kleurt (daar word ik echt wel verlegen van, een mooier compliment kun je toch niet krijgen), dat de stukjes zo herkenbaar zijn of dat ze er hardop om hebben moeten lachen. Kortom: blijkbaar raakt het mensen. Er zijn zoveel dingen in onze wereld die opvallen, die je even met twee benen op de grond zetten, die je ontroeren of juist verontwaardigen, die je doen glimlachen of doen huilen. Over al die dingen te mogen schrijven voelt voor mij als een feest. Dat ik daarmee dan ook nog anderen kan raken of ontroeren of simpelweg een moment van ontspanning of herkenning kan bezorgen, maakt het voor mij heel waardevol. En omdat ik heel graag nog heel lang wil blijven bloggen, ben ik de afgelopen periode druk in de weer geweest met een eigen blog-website. Ik heb geknutseld en gefröbeld en kwam uiteindelijk tot een lekker overzichtelijke site met al mijn blogs onder elkaar. En als inhoudsopgave ook met titel in de zijbalk, gewoon in één oogopslag te vinden. Geen opsmuk, geen overbodig gedoe, maar gewoon lekker makkelijk en overzichtelijk. Om even in weg te duiken. En nu dus ook voor diegenen die geen Facebook hebben maar misschien wel graag de blogs lezen. Nou snap ik heus ook wel dat de niet-Facebookers dit dus ook niet lezen. Daarom mijn oproep: ken je mensen waarvan je denkt dat die het leuk zouden vinden om mijn blogs te lezen? Geef de site dan gewoon even aan hen door. Oh en wat ook makkelijk is: je kunt aangeven dat je graag een mailtje ontvangt als er weer een nieuw blog is geplaatst. Man, man, die moderne techniek, hoe handig. Voorlopig blijf ik mijn blogs zowel op Facebook als op mijn site publiceren. En verder wil ik nog graag twee dingen kwijt:
1. Als Niet-Nerd ben ik best wel keitrots op mezelf dat ik die site helemaal ‘eiges’ in elkaar geknutseld heb.
2. Onder ieder blog is er de mogelijkheid de blog te liken, of erop te reageren. En ook dat vind ik natuurlijk weer keiiiiiileuk!
3. Ik zei twee dingen, maar het zijn er drie. Want nu nog de site, zou een beetje dom zijn om te vergeten die te vermelden. Hierbij dus: www.babbelkrabbels.nl
Welkom op mijn site!

2 antwoorden op “Jeeeeej, mijn eigen blog-website!”

  1. Je hebt een mooie overzichtelijke website gemaakt! En handig voor mensen zoals ik die niet willen facebooken ?

  2. Dankjewel! Was ook heel leuk om te doen. En nu kunnen inderdaad ook Niet-Facebookers de blogs lezen. Dus fijn!

Reacties zijn gesloten.