Nieuw boek!

Bijna bijna bijna….!

Work in progress, met het eindresultaat nu bijna in zicht!

Na twintig kinderboeken gepubliceerd te hebben, vond ik het tijd voor iets nieuws. En dus komt dit nieuwe boek eraan!

En eigenlijk ben ik daar best wel een beetje veel trots op. Want het is best een boek dat bijzonder is. Het is namelijk een boek voor jong én oud. Voor man én vrouw. Dat komt door de twee verhaallijnen. Eentje over een jong meisje van nu, en daarnaast de verhaallijn over een jongen in de jaren zeventig. Ergens komen de verhaallijnen samen, maar hoe en wat ga ik natuurlijk niet zeggen, dat mag je zelf ontdekken.😊

En ik ben trots omdat ik bij dit boek alles, letterlijk álles zelf heb gedaan. Geschreven, uiteraard. Maar daarnaast heb ik ook het publiceren van dit boek in eigen hand gehouden. En ik heb de cover zelf ontworpen en uitgewerkt. Ik ben dus auteur, redactie, eindredactie, ontwerper, vormgever en uitgever in één. En ja, dat vind ik eigenlijk best wel knap van mezelf, aangezien ik dat allemaal zelf heb zitten uitvogelen. Nu de laatste dingen regelen voor drukkerij Pumbo, die de boeken gaat drukken. Yes!! Meer info volgt binnenkort!