Chef’s Table Winterheat

Gisteravond schoven wij aan bij Chef’s Table. Ik kan nu dus in detail uit de doeken doen hoe de locatie eruitziet, welke gerechten er geserveerd worden en met welke bijzonderheden de Boys op de proppen komen. Maar dat doe ik niet. My lips are sealed. Want het is nog niet afgelopen: het pop-up restaurant staat er nog tot en met zondag. Eén ding kan ik wel vertellen: het is weer verrassend, gezellig, sfeervol en bijzonder. En de gerechten? Daar kan ik kort over zijn: opnieuw culinaire hoogstandjes die vooral ook heel erg lekker zijn. Het is weer een avond vol verrassende smaakcombinaties, dit keer in het teken van de winter. Buiten mag het dan winter en koud zijn; binnen in de pop-up is het warm en behaaglijk. En na het warme welkom voelen we ons zowel van buiten als van binnen al verwarmd, wat meteen de toon zet voor de rest van de avond. En wat het voor ons ook speciaal maakt: Dochter staat in de bediening en neemt onze tafel voor haar rekening, Schoonzoon bakt en braadt achter de barbecue, en Zoon is gastheer, samen met de andere twee Boys. Voelt toch een beetje als een soort van halve familiereünie.
Boys, chapeau, moeders is weer trots op jullie!! Toi toi toi nog de komende dagen voor jullie en je team. En voor alle gasten én de Boys zelf: geniet er nog van! En voor diegenen die het nog tegoed hebben: let vooral op het menu. Masterlijk, dat moet ik toegeven. Hoe wat en waarom mag je lekker zelf uitvogelen. Maar als je er nou niet uitkomt ben ik heel misschien wel om te kopen.