We hebben een winnaar!

Dat is nou echt leuk om te doen, grabbelen zoals dat vroeger ging. Alle kanshebbers op een briefje en er dan eentje blind uitkiezen.

Het lijkt een beetje op het surpriselootjes trekken van vroeger. Niks digitaal, maar soms in talloze rondes omdat er steeds wel weer iemand zijn eigen naam had getrokken. Dat kan nu niet, want mijn naam zit er niet tussen, dus dat scheelt alweer. Ik hussel de namen door elkaar en trek een briefje. En we hebben een winnaar! Gefeliciteerd Marie-José Post! Laat je even je gegevens én je vier theevoorkeuren achter in een pb? Dan komt de Twistea display snel naar je toe! Geniet ervan!
Dank aan allen die het bericht geliked en gedeeld hebben, het was overweldigend. Ook dank aan TwisTea! En nu allemaal naar Den Bosch, voor de bollen en natuurlijk voor de thee. Snel naar de Snellestraat.