On the radiooooo-oh-ohhhh

En toen kreeg ik een berichtje van Dtv Oss. Of ik het leuk zou vinden om in een radio-uitzending iets te komen vertellen over mijn schrijfbezigheden. Nou valt daar eigenlijk helemaal niet veel over te vertellen, behalve dan dat ik graag schrijf en dat dus ook maar gewoon doe. Maar natuurlijk kom ik wel graag eens langs bij DTV, waar mijn oudste Zoon in zijn puberjaren zijn cameraskills al begon te verkennen. En dus zit ik morgenochtend (zaterdag 13 januari) van 10.10 tot 10.30 bij Goedemorgen Café van DTV. Ik weet niet wat Anke Fransen me gaat vragen, maar mochten er nou mensen zijn die heel graag al heel lang per se iets over mij willen weten, dan heb je nou je kans. Stel gewoon je vraag hieronder, en wie weet stelt Anke die vraag dan weer aan mij, en wie weet geef ik dan ook nog antwoord. Voor wie wil luisteren: dit is de livestream: http://www.d-tv.nl/radiogids/livestream en als het goed is zit je dan meteen in de uitzending. Ik hoop wel op een kuukske bij de thee. Mochten ze lekkere kuukskes hebben daar, dan merk je dat vanzelf. Dan ben ik minder goed te verstaan. Of ik zeg gewoon helemaal niks, want met volle mond praten kan eigenlijk echt niet. Als het een stille uitzending wordt, dan waren de kuukskes lekker. We gaan het zien. En horen. Misschien.

2 antwoorden op “On the radiooooo-oh-ohhhh”

Reacties zijn gesloten.