Trots

Ik ben trots. Op Zoon. Want die staat op de cover van het magazine De Smaak van Italië. En dat niet alleen:

in het blad staat een artikel met foto’s van maar liefst acht pagina’s over de trullo in Puglia die Zoon en Schoondochter als bouwval kochten en opknapten tot een waar paradijs op aarde. En omdat het blad nou eenmaal vooral over eten en drinken gaat, is dat ook precies waar het artikel om draait. Een prettig leesbaar stuk, geschreven door Zoon, met prachtige foto’s erbij, gemaakt door Schoondochter, vakvrouw in fotografie. En dus ben ik ook op haar supertrots. Want ze doen het toch maar mooi allemaal. Gezin, werk, Twistea, StudioNic, ambities, projecten, plannen, regelen, zorgen, socializen en dan van alles vooral Heel Veel. En dan ook nog hun eigen trullo in Italië, die ze verhuren en waar ze zelf ook regelmatig verblijven. Het is zogezegd geen kattepis. Een dag zou voor deze twee best wel het dubbele aantal uren mogen hebben, dan nog kregen ze die makkelijk gevuld.

Maar ik ben dus trots. Dat je het weet. Wou ik gewoon graag even kwijt. Iets met over de daken willen schreeuwen, maar ja, dat staat ook zo raar. En trouwens, waarom zou je dat doen als er ook social media is? Dus dat. Groetjes van de mater familias.